Som medlem i Tønsberg Tennisklubb får du spille fritt på klubbens utebaner på Tolvsrød og på Messeområdet og har til å  bestille timer inne i hallen. Det er mulig å melde seg på organisert trening, og vi arrangerer turneringer, deltar med lag i både NM-lag og Veteranserien innendørs og utendørs.

Ønsker du å bestille bane inne trenger du tilgang til vår tennishall, som benytter en adgangskontroll med bruk av personlig mobiltelefon. Ta kontakt med kasserer@tonsbergtennis.no hvis du mangler adgang til anlegget..

Pris for medlemskap (2019). Gjelder fra 1.1. til 31.12.

 
 Årsmedlemskap  Fra 1.8.  Fra 1.10.
 Junior (t.o.m. 18 år):  900,-  500,-  300,-
 Senior (f.o.m. 19 år):  1900,-  900,-  500,-
 Familie (samme husstand):  2400,-  1200,-  700,-
 Støttemedlem: 300,-
 Sommermedlem: 600,-/mnd

Ved familimedlemskap må info om alle husstandens spillende medlemmer registreres.

For å delta på trening må man være medlem og medlemskontingent må betales. Faktura blir tilsendt.

Alt spill på banene er forbeholdt medlemmer og alle på banen må være medlem. Alt spill skal registreres i bookingsystemet før spill. Medlemmer tillates å ha med gjestespiller 1-2 ganger, men etter det må medlemsskap tegnes.

Som medlem setter klubben stor pris på din deltakelse på klubbens dugnader.

Leie av enkelttimer for ikke-medlemmer :

Ikke-medlemer har anledning til å leie time innendørs (timepris : 250,-) og utendørs (timepris : 100,-). Ta kontakt med post@tonsbergtennis.no hvis du ønsker å leie bane.

Velkommen til en fantastisk sport som du vil ha glede av hele livet og som fint kan utøves på tvers av generasjoner. Prøv det som en hobby, spill regelmessig som mosjon, eller sats og delta på konkurranser.