Klubben har innført noen retningslinjer for bruk og vedlikehold av grusbanene:

– Husk å alltid booke bane før spill

– Alle som spiller skal være medlem av Tønsberg Tennisklubb (det er lov for medlem å ha med gjestespiller 1-2 ganger, men etter det må man bli medlem evt. betale per time)

– Vanne banen før og eventuelt under spill når det er tørt (det skal ikke støve av banen)

– Koste baner etter spill

– Koste linjer før spill

– Kun tennissko (joggesko har for grovt mønster og ødelegger banen)

– Når det regner eller banen er ekstra våt må du ikke gå inn på banen eller spille. Da blir banen ødelagt og det kan fort bli mange timers jobb å fikse. Er du i tvil prøv og presse tommelen ned i underlaget. Det skal ikke bli merke. Blir det skospor når du går på banen er det også et klart tegn på at det er for vått.

– Lukk/lås dør både når du spiller og når du drar.

– Rydd etter deg og kast søppel. Vi setter stor pris på at du hjelper oss med å holde det ryddig rundt banene og klubbhuset ellers også.

Vi er litt plaget med at personer som ikke er medlemmer klatrer over gjerdet/får åpnet dørene og går inn og spiller. Vi håper dere alle kan hjelpe oss med å sjekke at alle som spiller på banen er medlemmer. Spør i en hyggelig tone om de er medlemmer hvis det er noen du ikke kjenner. Ikke-medlemmer bortvises og henvis til krav om å være medlem. Man kan lett sjekke hvem som har booket bane via hjemmesiden. Trykk på linken “Hvem er på banene nå?” Med smarttelefon er det også mulig når du er på banen. Send eventuelt en beskjed til klubbens styre.

Takk for hjelpen og ha det hyggelig på banen.